Klacht

Contact

Telefonische bereikbaarheid 043 321 02 06  - Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.

 

Mailadres  receptie@dedrietand.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur

Wij zijn gesloten op:

Carnaval: maandag  12 en dinsdag 13 Februari 2024

Pasen: maandag 1 April 2024

Hemelvaartsdag: donderdag 9 Mei 2024

Pinksteren: maandag 20 Mei 2024

Kerst: woensdag 25 en doderdag 26 december 2024

 

 

 

Bereken mijn route

Klacht

Bent u niet helemaal tevreden over onze dienstverlening? Dat vinden wij vervelend om te horen. Ons hele team werkt hard om u de beste tandzorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden over ons bent. Informeert u ons alstublieft direct, zodat wij u een goede oplossing kunnen bieden. U bereikt ons op het nummer 043 3210206 (vraagt u naar de praktijkmanager) of u kunt uw klacht aan ons mailen via administratie@dedrietand.nl

Hebt u daarnaast nog vragen, dan kunt u terecht bij het Tandheelkundig Informatie Punt. Het TIP kan algemene vragen beantwoorden over een behandeling 0900-2025012 (€0,90 per gesprek)

Komen we er samen echt niet uit, dan kunt u kosteloos contact openemen met de klachtenfunctionaris van de KNMT, de beroepsvereniging voor tandartsen. Deze bemiddelt en helpt u bij het formuleren van uw klacht.

Spoedgeval

Indien u ’s ochtends belt (043 321 02 06) met een spoedgeval zullen wij ons uiterste best doen u dezelfde dag nog te behandelen. Dit geldt voor patiënten die ingeschreven staan in de praktijk, reeds gesaneerd zijn en regelmatig op controle komen.

Uitsluitend voor zeer ernstige spoedgevallen na 17.00 uur of in het weekend kunt u contact opnemen met Mondzorg Poli Limburg 046-303 03 60

U kunt ook het overzicht van de dienstdoende tandartsen in Maastricht terugvinden op Tandartsen Maastricht.

Inschrijven voor wachtlijst als nieuwe patient

Wilt u patient worden in onze praktijk dan kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven voor de wachtlijst.

Daarmee bent u nog niet ingeschreven als nieuwe patient in onze praktijk! Indien er ruimte is voor nieuwe patienten nemen wij contact met u op en schrijven u definitief in.

Bent u verwezen door uw eigen tandarts voor implantologie of orthodontie naar ons, neemt u dan telefonisch contact met ons op 043-321 02 06. Houdt u s.v.p. uw BSN bij de hand.

Heeft u op dit moment (nog) geen vaste tandarts maar heeft u een spoedgeval?  neemt u dan contact op met de Mondzorg Poli Limburg 046-303 03 60

Geslacht (*)
Man
Vrouw

Algemene vragen

Staat u onder bewindvoering of beschermingsbewind? Vul dan onderstaande gegevens ook in.
Ja
Nee

Verwijzing

Verwijspraktijk voor implantologie & orthodontie

Wij behandelen in onze praktijk niet alleen onze eigen patiënten, maar werken ook samen met diverse collega-tandartsen op verwijzing. Binnen de Drietand zijn 2 geregistreerde NVOI implantologen werkzaam, Pim Ruijpers & Dennis Pasmans, die het gehele scala aan implantologische behandelingen kunnen aanbieden. Op onze aparte website www.3dimplants.nl kunt u meer info terugvinden.

Uw eigen tandarts kan naar ons verwijzen of u kunt zelf het initiatief nemen voor een behandeling. Vaak wordt dan alleen het 'chirurgische' deel van de behandeling gedaan, ofwel het plaatsen van het implantaat. De kroon of prothese wordt dan in overleg door de eigen tandarts gemaakt.

Ook voor de orthodontie kan verwezen worden. Tandarts voor orthodontie, Elza Tindemans past diverse soorten beugels toe, waaronder de onzichtbare Invisalign beugels. Maar ook voor een MRA (snurkbeugel) kunt u bij haar, als geregistreerd slaapdeskundige terecht.

Vraag uw eigen tandarts voor een verwijzing of neem contact met ons op.