N.a.v. uw inschrijving nemen wij telefonisch contact met u op.

Contact

 

Telefonische bereikbaarheid 043 3210206  - Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur

Mailadres  receptie@dedrietand.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur

in 2021 zijn wij gesloten op:

Vrijdag 1 januari ( Nieuwjaarsdag)

Maandag 5 april (Pasen)

Dinsdag 27 april (Koningsdag)

Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag)

Maandag 24 mei  (Pinksteren)

 

 

Bereken mijn route

Webagenda - afspraak inplannen

Klik hieronder voor het maken van een periodieke controle afspraak.

De webagenda is minder geschikt indien u voor meerdere gezinsleden een afspraak wilt maken neemt u dan telefonisch contact met ons op 043-3210206.

Wilt u er zeker van zijn dat er tijd voor het verwijderen van tandsteen is gereserveerd bij uw periodieke controle neemt u dan telefonisch contact met ons op 043-3210206.

Klacht

Bent u niet helemaal tevreden over onze dienstverlening? Dat vinden wij vervelend om te horen. Ons hele team werkt hard om u de beste tandzorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden over ons bent. Informeert u ons alstublieft direct, zodat wij u een goede oplossing kunnen bieden. U bereikt ons op het nummer 043 3210206 (vraagt u naar de praktijkmanager) of u kunt uw klacht aan ons mailen via administratie@dedrietand.nl

Hebt u daarnaast nog vragen, dan kunt u terecht bij het Tandheelkundig Informatie Punt. Het TIP kan algemene vragen beantwoorden over een behandeling 0900-2025012 (€0,90 per gesprek)

Komen we er samen echt niet uit, dan kunt u kosteloos contact openemen met de klachtenfunctionaris van de KNMT, de beroepsvereniging voor tandartsen. Deze bemiddelt en helpt u bij het formuleren van uw klacht.

Spoedgeval

Indien u ’s ochtends belt (043 321 02 06) met een spoedgeval zullen wij ons uiterste best doen u dezelfde dag nog te behandelen. Dit geldt voor patiënten die ingeschreven staan in de praktijk, reeds gesaneerd zijn en regelmatig op controle komen.

Uitsluitend voor zeer ernstige spoedgevallen na 17.00 uur of in het weekend kunt u contact opnemen met het centrale tandartsnummer: 0900 424 34 34 (€ 0,55 per gesprek).

U kunt ook het overzicht van de dienstdoende tandartsen in Maastricht terugvinden op Tandartsen Maastricht.

N.a.v. uw inschrijving nemen wij telefonisch contact met u op.

Uw inschrijving is pas definitief als deze door ons is verwerkt en de eerste afspraak met u is ingepland.

Geslacht (*)
Man
Vrouw

Verzekering gegevens

Verwijzing

Verwijspraktijk voor implantologie & orthodontie

Wij behandelen in onze praktijk niet alleen onze eigen patiënten, maar werken ook samen met diverse collega-tandartsen op verwijzing. Binnen de Drietand zijn 2 geregistreerde NVOI implantologen werkzaam, Pim Ruijpers & Dennis Pasmans, die het gehele scala aan implantologische behandelingen kunnen aanbieden.

Uw eigen tandarts kan naar ons verwijzen of u kunt zelf het initiatief nemen voor een behandeling. Vaak wordt dan alleen het 'chirurgische' deel van de behandeling gedaan, ofwel het plaatsen van het implantaat. De kroon of prothese wordt dan in overleg door de eigen tandarts gemaakt.

Ook voor de orthodontie kan verwezen worden. Tandarts voor orthodontie, Elza Tindemans past diverse soorten beugels toe, waaronder de onzichtbare Invisalign beugels. Maar ook voor een MRA (snurkbeugel) kunt u bij haar, als geregistreerd slaapdeskundige terecht.

Vraag uw eigen tandarts voor een verwijzing of neem contact met ons op.