Ervaringen

Dit is hoe patiënten ons beoordelen
4,6
Beoordeel ons ook
Jasper Beenen (Google)

Fijne tandartspraktijk waar ze goed werk verrichten. Ze zijn zeer vriendelijk!!
Aanrader!

BernOutje (Google)

Tandartsen zijn er kundig en bovendien  Vriendelijk, in voor een grapje. Nu is bij mij nog nooit iets aan de hand geweest behalve verstandskiezen trekken wat ook 100 procent meeviel; ik vind een bezoekje aan de tandarts best wel leuk. Dat is knap als je dat voor elkaar krijgt.

Suzanna van der Voort (Google)

De uitdrukking "Vakmanschap is Meesterschap" is bij De Drietand zéér toepasselijk. De communicatie en behandeling zijn van hoogstaand niveau en als ik 10 sterren kon geven, dan deed ik dit zonder aarzeling

Anoniem (Zorgkaart)

zeer tevreden

Pim van Luijtelaar (Independer)

Prima! - Jarenlang tevreden klant, zowel tandarts alsook assistente en baliepersoneel zijn zeer profesioneel en persoonlijk!

Mark Verschuur (Independer)

Zeer profesionele tandartspraktijk - De Drietand is een uitstekende praktijk waar je prima geholpen wordt. Professionele medewerkers, zeer vriendelijk en nemen de tijd voor je.Enige minpuntje komt voort uit de uitstekende kwaliteit, namelijk dat je op tijd je afspraak moet maken. Echter als je hier zelf rekening mee houdt is dit geen probleem en wordt je gebit zeer kundig verzorgd.

Anoniem (Zorgkaart Nederland)

In deze tandartspraktijk werken alleen maar vakmensen met grote kundigheid en met een goede en vriendelijke communicatie naar de klant toe. Men wordt hier niet behandeld als het zoveelste nummertje van de dag, maar als mens. Alles wordt goed uitgelegd en pijn hoeft men zeer zeker niet te lijden tijdens eventuele behandelingen. Een TOP praktijk!

Anoniem (Zorgkaart Nederland)

Na jarenlang verzaking van tandartsen zorg toch maar weer eens een afspraak gemaakt.het viel mij op dat al bij binnenkomst een hele andere benadering plaats vond dan dat ik gewend was.De wacht tijd was kort.De tandarts nam zich de tijd om mijn verzoeken te bespreken en ging er mee aan de slag. Er is nog zorg nodig dus volgt er nog een afspraak. Blij dat de klant serieus en als volwassene behandelt word. Dat was vroeger wel anders.De tandarts  als arts en advisor is een prima combinatie en wekt vertrouwen.

Anoniem (Zorgkaart Nederland)

Deskundige en plezierige tandarts. Geeft je nooit het gevoel je op kosten te willen jagen, maar tegelijkertijd word je wel serieus genomen bij vragen.

Jossie Pletzers (Facebook)

Een super praktijk. Ben al vanaf het begin bij deze praktijk en zeer tevreden!

Jack Haerkens (Facebook)

Ik kom hier nu al een aantal jaren en iedere keer kom ik er graag en zonder angst in tegenstelling tot vroeger. Zeer goede service.

Erna Loyens (Facebook)

Ben al jaren patiënt met volle tevredenheid! ze doen alles om je op je gemak laten te voelen!

Celine Dresens-Leenders (Facebook)

Vandaag weer op controle geweest samen met mijn dochter. Mijn dochter mocht meehelpen met mijn tanden schoonmaken en foto's maken van mijn tanden. Volgens mijn dochter was haar tandartsbezoek een feest! Groter compliment kun je niet krijgen van een 4 jarig meisje.

Mette Maessen (Facebook)

Ik ben nu al een aantal jaar patiënt en nog altijd ontzettend tevreden! De tandartsen nemen altijd genoeg tijd om iets uit te leggen en iedereen is erg vriendelijk. Ik raad iedereen De Drietand aan! Ik ga nu tevreden met blinkend schone tanden naar mijn werk :D!

Emma Perotti (Facebook)

Sindskort ben ik overgestapt naar de drietand. Had ik dit maar jaren eerder gedaan! Super service en een heel vriendelijk team waar je je bijna thuis voelt. Door dit top team heb ik hele mooie facings gekregen en ik kan iedereen aanbevelen als je er ook over nadenkt om facings te pakken, om dit ook bij de drietand te laten doen. Het resultaat is perfect!!

Lees meer ervaringen op Facebook
Lees meer ervaringen op Google reviews
Lees meer ervaringen op Independer
Lees meer ervaringen op Zorgkaart Nederland

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen binnen onze praktijk. Voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen b.v middels ons telefoonnummer 043 321 02 06.

Hoe vaak per jaar moet ik op controle komen?

Om tijdig problemen te constateren en adequaat te kunnen behandelen adviseren wij een controletermijn van 6 maanden. Indien in de loop der jaren is gebleken dat uw gebitssituatie stabiel en uw mondhygiëne optimaal is, kan in overleg met de tandarts besloten worden een controletermijn te hanteren van 9 of 12 maanden. Patiënten met een volledige gebitsprothese adviseren wij een controletermijn van 1 jaar.

Waarom zou ik voor Drietand kiezen?

In vogelvlucht: U wordt bij de Drietand behandeld in een praktijk waar alles in het werk gesteld wordt om u zo goed en comfortabel mogelijk te behandelen. Alle kennis is hierbij onder één dak beschikbaar, variërend van mondhygiëne & orthodontie tot kinderbehandelingen of implantologie. Door constante bij- & nascholing en investeringen in nieuwe, geavanceerde technieken wordt U ‘topzorg’ geboden. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend, met ruime mogelijkheden tot gratis parkeren bij de praktijk of in de buurt.

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind mee naar de tandarts?

Wij adviseren u om uw kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, zo kan uw kind vast aan de omgeving wennen. Vanaf 2 jaar wordt er bij kinderen spelenderwijs de controle gedaan. Ook kan de tandarts u adviezen geven over voeding en poetsen.

Welke nieuwe technieken biedt De Drietand zoal?

Momenteel zien we dat de computer op tal van wijzes zijn intrede in de tandheelkunde doet. De zogenaamde CAD-CAM techniek (ComputerAidedDesign-ComputerAidedManufactoring); wij maken van deze technieken o.a al gebruik bij het maken van uw (porselein)kronen, het plannen van uw orthodontie behandeling en het inplannen en/of plaatsen van uw implantaten. Dit zorgt voor een betere pasvorm, voorspelbaarder eindresultaat en vaak ook minder belastende behandeling. Een ontwikkeling die we die eind 2010 geintroduceerd werd is de mogelijkheid om ook afdrukken (‘happen’) met deze digitale technieken uit te voeren.

Zijn röntgenfoto's schadelijk / noodzakelijk?

De blootstelling aan rontgenstraling is bij digitale röntgenopnames zeer gering. Om (voornamelijk) emotionele redenen worden er tijdens de zwangerschap bij voorkeur geen rontgenfoto’s gemaakt. Rontgenfoto’s zijn onmisbaar voor een goede diagnosestelling en het vroegtijdig opsporen van problemen (preventie).

Moet ik mijn nota altijd zelf betalen?

De eerste keer dat u komt, betaalt u de nota inderdaad direct (contant of per pin). Dit is omdat we dan nog niet in de gelegenheid zijn geweest om uw gegevens/verzekeraar te controleren. In de daarop volgende keren wordt de rekening verstuurd naar ons factoringbedrijf. Daar waar u als verzekerde recht op heeft wordt dan al vergoed, het resterend bedrag ontvangt u als nota thuis. Momenteel is de tandheelkundige zorg tot en met 18 jaar verzekerd in het basispakket, evenals de volledige gebitsprothese. Overige behandelingen (enkele uitzonderingen daargelaten) worden (gedeeltelijk) vergoed via een eventuele aanvullende verzekering.

Wat vergoedt mijn verzekering?

Er zijn meer dan 1000 verschillende aanvullende, tandheelkundige verzekeringen. Daardoor is het voor ons bijna niet mogelijk om dit bij te houden. Bij gemaakte begrotingen kunnen wij wel een check uitvoeren met ons programma Zorgsom: dit geeft een goede indicatie wat u in het bewuste kalenderjaar vergoed kunt krijgen. U blijft echter zelf verantwoordelijk voor de definitieve informatie bij uw zorgverzekeraar. Wilt u veranderen van aanvullende verzekering? Kijk dan eens op www.vergelijkmondzorg.nl voor een overzicht van alle pakketten.