KWALITEIT IS ONS SPEERPUNT

Een goede mondgezondheid begint met kwaliteit en daarom wordt u bij de Drietand enkel behandeld door een medewerker die gediplomeerd is in de tandheelkundige zorg. Al onze medewerkers volgen regelmatig bij- en nascholingstrajecten zodat zij u met actuele vakkennis de beste tandheelkundige zorg kunnen bieden.

Bij de Drietand bent u verzekerd van kwalitatieve mondzorg, want:

  • Al onze tandartsen zijn ingeschreven in het onafhankelijke KwaliteitsRegister Tandartsen (KRT).
  • Al onze mondhygiënisten zijn ingeschreven het onafhankelijke Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).
  • Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd.
  • Wij zijn lid van meerdere wetenschappelijke verenigingen.
  • Onze praktijk is als eerste (en als enige in Maastricht) ISO 9001 gecertificeerd.

Het KRT

Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg, zoals nieuwe behandelmethodes en -technieken. Daarom is het belangrijk dat de tandarts zijn vakkennis continu bijspijkert. Het KRT-keurmerk toont aan dat hij dit ook daadwerkelijk doet. Als u kiest voor een tandarts die KRT geregistreerd is, dan bent u verzekerd van kwaliteit in de mondzorg. Kijk voor meer informatie op www.krt.nu.

Het KRM

Het KRM is het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten. Het certificaat toont aan dat de mondhygiënist gediplomeerd is en zijn/haar vakkennis ook na de opleiding op peil houdt. U bent dus verzekerd van de beste mondzorg wanneer u voor een KRM gecertificeerde mondhygiënist kiest. Meer informatie over het KRM

BIG-registratie

Alle tandartsen zijn gediplomeerd en BIG-geregistreerd. Dit betekent dat de tandarts voldoet aan de wettelijke opleidingseisen. De kwaliteit in de tandheelkundige zorg wordt hiermee gewaarborgd en u weet zeker dat u en uw gebit in goede handen zijn. Meer informatie over het BIG-register.

Wetenschappelijke verenigingen

De Drietand is lid van diverse wetenschappelijk verenigingen. Op die manier vergroten wij onze kennis op het gebied van onze specialisaties zoals implantologie (Nederlandse Vereniging voor Implantologie), orthodontie (Orthodontie Vereniging voor Algemeen Practici), parodontologie of tandvleesaandoeningen (Nederlandse Vereniging voor parodontologie) en meer. Ook zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (NMT).

ISO 9001

De Drietand is de eerste (en de momenteel enige) ISO 9001-gecertificeerde tandartspraktijk in Maastricht en omgeving. Het certificaat toont aan dat de praktijk werkt volgens vaste procedures en richtlijnen. Op die manier houdt het hele team de kwaliteit van uw behandeling hoog. Meer weten? Kijk op www.iso.org.

PLANETENHOF 26A

6215 TW MAASTRICHT

TEL 043 321 02 06

FAX 043 325 64 75

INFO@DEDRIETAND.NL