Privacy

Uw gebit is onze zorg

De Drietand streeft één belangrijk doel na: wij willen u op een prettige en professionele manier optimale tandheelkundige zorg bieden, zodat u kunt genieten van een stralend en gezond gebit.

Onze beloften

  • Uw (mond)gezondheid en tevredenheid staan altijd voorop.
  • Onze hele organisatie streeft naar de hoogste kwaliteit, voor uw tevredenheid.
  • U wordt door een enthousiast en deskundig team van tandprofessionals geholpen.
  • U wordt geholpen in een hygiënische behandelkamer met de meest geavanceerde apparatuur.
  • Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en houden hun kennis en kunde up-to-date door nascholing.

 

Vacatures bij de drietand

Hieronder een overzicht van onze openstaande vacatures

Tandartsassistent/Preventiesassistent

Vacature voor: TANDARTSASSISTENT / PREVENTIEASSISTENT

voor 33-38 uur.

Op dit moment is er een vacature voor een tandartsassistent. Ben je enthousiast, zie je je werk als een uitdaging, ben je leergierig, gemotiveerd en een doorzetter, dan ben jij de kandidaat voor ons.

DE DRIETAND:

Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiëniste, praktijkmanager, baliemedewerksters, preventieassistentes, paro-nazorg assistentes, stoelassistentes en een sterilisatieassistent. Wij hebben een gemengd en enthousiast team, dat er elke dag naar streeft de patiënt met zorg te behandelen.

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

In onze praktijk besteden wij veel aandacht aan voorlichting en mondhygiëne. Zoek je als tandarts/preventie assistent meer uitdaging, dan is een functie bij ons zeker geschikt voor jou. Naast het assisteren aan de stoel en de normale ondersteunde werkzaamheden van de tandartsassistent zijn onze preventieassistentes opgeleid om zelfstandig gedelegeerde handelingen uit te voeren in het kader van de Wet-Big. Hierbij werk je nauw samen in teamverband met je naaste collega's.

FUNCTIE EISEN:

Onze voorkeur gaat uit naar een medewerker die reeds in het bezit is van een diploma preventie assistent, maar minimaal ben je in het bezit van een erkend mbo diploma tandartsassistent, of heb je ruime ervaring binnen de tandheelkunde. Wij zoeken een doorzetter die enthousiast, flexibel, nauwkeurig, leergierig, klantgericht en kwaliteitsbewust is. Je kunt goed omgaan met werkdruk en durft verantwoording te nemen. Goede communicatieve vaardigheden en een representatieve verschijning zijn een must. Van onze medewerkers verwachten wij dat ze regelmatig bij- en nascholing volgen.

FUNCTIE WAARDERING:

KNMT adviessalarisregeling is van toepassing

CONTACT:

Wij komen graag met je in contact als je aan bovenstaande functie-eisen voldoet. Heb je interesse mail dan je sollicitatie brief met motivatie en Curriculum Vitae naar Mevr. J. Austen, praktijkmanager: austen@dedrietand.nl of stuur naar Planetenhof 26A 6215TW Maastricht. Uiteraard zullen we je gegevens met grote vertrouwelijkheid behandelen.

Planetenhof 26A, 6215 TW Maastricht, 043-3210206

 

Tandarts

TEAMOMSCHRIJVING
Ons team bestaat uit 5 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 1 praktijkmanager en diverse baliemedewerkers, preventieassistentes, stoelassistentes en sterilisatieassistente. Wij hebben een enthousiast team dat elke dag ernaar streeft patiënten met zorg en aandacht te behandelen. Specialisaties: implantologie, orthodontie en gebitsslijtage.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als tandarts behandelt u zelfstandig alle categorieën patiënten.Wij zoeken een collega voor een langdurige samenwerking. Onze team is klantgericht en kwaliteitsbewust, goede communicatieve vaardigheden zijn een must.

FUNCTIE EISEN
U bent in het bezit van Diploma master of science Tandheelkunde, stralingsdeskundigheid 5A en Bigregistratie. Aantoonbaar bezig met bevorderen, bewaken en beheersen van de kwaliteit van de zorg door middel van bij- en nascholing, vakliteratuur, deelname aan Integrale Toetsing groep, visitatie, lezingen en congressen. U bezit voldoende kennis van recente wet- en regelgeving. En beheerst de Nederlandse taal.

FUNCTIE WAARDERING
Wij bieden een gezellige werkomgeving met volop mogelijkheden voor ontwikkeling. Wij werken met een overeenkomst van opdracht. Wij bieden een prachtige werkomgeving in een geweldig mooie, goed georganiseerde en geroutineerde praktijk. Een prettig team van tandartscollega’s en zeer goed opgeleide medewerkers. U wordt geassisteerd door een ervaren tandartsassistent.

CONTACT
Wij komen graag met u in contact als u aan bovenstaande functie-eisen voldoet. Heb u interesse mail uw sollicitatie brief met motivatie en Curriculum Vitae naar Mevr. J. Austen, praktijkmanager: austen@dedrietand.nl of stuur naar Planetenhof 26A 6215TW Maastricht. Uiteraard zullen we uw gegevens met grote vertrouwelijkheid behandelen.

Tandartsassistent in opleiding

Vacature voor: TANDARTSASSISTENT IN OPLEIDING

TANDARTSASSISTENT IETS VOOR JOU?

Als tandartsassistent ben je voor ons een onmisbare schakel in de zorg voor een stralend gebit. Je werkt elke dag samen met je collega’s aan een gezonde mond voor onze patiënten. Het is een heel afwisselend vak: geen dag is hetzelfde! Ook zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien.

 

WAT DOET EEN TANDARTSASSISTENT?

Als tandartsassistent ben je de spil binnen de tandartspraktijk. Je hebt als eerste contact met patiënten, assisteert bij de behandeling, en voert een goede patiëntenadministratie. Onder toezicht van de tandarts mag je ook zelfstandige handelingen uitvoeren. Wat je functie afwisselend en uitdagend maakt. In onze praktijk hebben wij ook een aantal specialisaties zoals implantologie, orthodontie, esthetische tandheelkunde en het maken van snurkbeugels.

 

HOE WORD JE TANDARTSASSISTENT?

Tandartsassistent word je door er een specifieke opleiding tandartsassistent op MBO niveau te volgen. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om een opleiding tot tandartsassistent te volgen. Wij bieden stageplekken aan BBL-kandidaten maar leiden ook tandartsassistenten op met een Flex BOL-opleiding. Voor dit werk- leertraject werken we samen met Vista college Heerlen. Wij zijn een SBB-erkendleerbedrijf. Voor nog meer informatie over het beroep tandartsassistent kun je ook kijken op KNMT-site.

 

WIE ZIJN WIJ?

Sinds 2003 is maatschap De Drietand gevestigd in Daalhof Maastricht. Tandartsen Pasmans, Ruijpers en Tindemans zijn de eigenaren van de praktijk. Het team bestaat in totaal uit zo’n 30 medewerkers. Dit zijn tandartsen, mondhygiënisten, praktijkmanager, preventieassistenten, sterilisatieassistenten, paro-nazorgassistenten, stagiaires, balieassistenten en administratief medewerkers. Tandheelkunde is onze passie, en het team is gemotiveerd en vooruitstrevend. Onze werkplek is modern en licht, en we maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Up-to-date blijven vinden we belangrijk en we volgen regelmatig scholing en cursussen.

 

IS JE INTERESSE GEWEKT?

Wil je meer weten over het beroep, onze praktijk, de werkomgeving of de opleiding en KNMT arbeidsvoorwaarden neem dan contact met ons op. Bel of mail met mevr. J. Austen, praktijkmanager 043-3210206 of austen@dedrietand.nl

 

 

 

 

Kwaliteit

Een goede mondgezondheid begint met kwaliteit en daarom wordt u bij de Drietand enkel behandeld door een medewerker die gediplomeerd is in de tandheelkundige zorg. Al onze medewerkers volgen regelmatig bij- en nascholingstrajecten zodat zij u met actuele vakkennis de beste tandheelkundige zorg kunnen bieden.

Bij de Drietand bent u verzekerd van kwalitatieve mondzorg, want:

  • Al onze tandartsen zijn ingeschreven in het onafhankelijke KwaliteitsRegister Tandartsen (KRT).
  • Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd.
  • Wij zijn lid van meerdere wetenschappelijke verenigingen.
  • Onze praktijk is ISO 9001 gecertificeerd.
  • De praktijk wordt regelmatig gevisiteerd in kader van ISO, KNMT & NVOI registratie.

Tarieven 2022

 


 

Verdoving (A-codes)

A10
Geleidings-, infiltratie- en/of intraligamentaire verdoving
€ 15,43
A15
Oppervlakte verdoving
€ 8,02

Consultatie en diagnostiek (C-codes)

C014
Pocketregistratie
€ 37,03
C015
Parodontiumregistratie
€ 74,07
C002
Consult voor een periodieke controle
€ 23,45
C003
Consult niet zijnde periodieke controle
€ 23,45
C010
Aanvullende medische anamnese na (schriftelijke) routinevragen
€ 23,45
C011
Uitgebreid onderzoek t.b.v. een second opinion
€ 111,10
C013
Studiemodellen
€ 30,86
C020
Mondzorg aan huis
€ 18,52
C021
Toeslag avond, nacht en weekend-uren (anw-uren)
€ 25,92
C90
Niet nagekomen afspraak per 5 minuten
€ 20,00
C001
Constult tbv een intake
€ 46,91

Wortelkanaalbehandelingen (E-codes)

E02
Uitgebreid wortelkanaalbehandeling consult
€ 43,21
E03
Consult na tandheelkundig ongeval
€ 33,95
E04
Toeslag voor kosten bij gebruik van roterende nikkeltitanium instrumenten
€ 49,71
E13
Wortelkanaalbehandeling per element met 1 kanaal
€ 111,10
E14
Wortelkanaalbehandeling per element met 2 kanalen
€ 160,48
E16
Wortelkanaalbehandeling per element met 3 kanalen
€ 209,86
E17
Wortelkanaalbehandeling per element met 4 of meer kanalen
€ 259,24
E19
Insluiten calciumhydroxide of daarmee vergelijkbare desinfectans per element, per zitting
€ 18,52
E31
Snij-/ hoektand
€ 123,45
E32
Premolaar
€ 172,83
E33
Molaar
€ 222,20
E34
Aanbrengen retrograde vulling
€ 24,69
E36
Het trekken van een element met re-implantatie
€ 86,41
E37
Kijkoperatie
€ 74,07
E40
Directe pulpa-overkapping
€ 30,86
E42
Terugzetten van een verplaatst element na tandheelkundig ongeval
€ 12,34
E43
Vastzetten element d.m.v. een spalk na tandheelkundig ongeval
€ 24,69
E44
Verwijderen spalk
€ 6,17
E45
Aanbrengen rubberdam
€ 12,34
E51
Verwijderen van kroon of brug
€ 37,03
E52
Moeilijke wortelkanaalopening
€ 30,86
E53
Verwijderen van wortelstift
€ 43,21
E54
Verwijderen van wortelkanaalvulmateriaal
€ 30,86
E55
Behandeling dichtgeslibd of verkalkt wortelkanaal
€ 30,86
E56
Voortgezette behandeling bij weefselschade van de tandwortel
€ 43,21
E57
Behandeling van element met uitzonderlijke anatomie
€ 30,86
E60
Geheel of gedeeltelijk weghalen van pulpaweefsel
€ 49,38
E61
Behandelen van open wortelpunt met calciumhydroxide, eerste zitting
€ 86,14
E62
Behandelen van open wortelpunt met calciumhydroxide, elke volgende zitting
€ 55,55
E63
Toeslag voor afsluiting met Mineral Trioxide Aggregate (MTA) of een vergelijkbaar biokeramisch materiaal
€ 46,29
E64
Afsluiting van open wortelpunt
€ 49,38
E66
Wortelkanaalbehandeling van melkelement
€ 49,38
E77
Initiële wortelkanaalbehandeling, eerste kanaal
€ 61,72
E78
Initiële wortelkanaalbehandeling, elk volgend kanaal
€ 30,86
E85
Elektronische lengtebepaling
€ 15,43
E86
Gebruik operatiemicroscoop bij wortelkanaalbehandeling
€ 83,33
E87
Gebruiksklaar maken van praktijkruimte voor wortelkanaalbehandeling
€ 61,72
E90
Inwendig bleken, eerste zitting
€ 49,38
E95
Inwendig bleken, elke volgende zitting
€ 18,52
E97
Uitwendig bleken per kaak
€ 77,15
E88
Opvullen van de pulpa-kamer en afsluiten van de kanaalingangen
€ 61,72

Kaakgewrichtsbehandelingen (G-codes)

G75
Planmatig beslijpen van alle voortanden, per boven of onderkaak
€ 61,72
G10
Niet standaard beetregistratie
€ 92,59
G11
Scharnierasbepaling
€ 92,59
G12
Centrale relatiebepaling
€ 86,41
G13
Protrale/laterale bepalingen
€ 61,72
G14
Instellen volledig instelbare articulator, pantograaf en registratie
€ 555,51
G15
Toeslag voor het behouden van beethoogte
€ 30,86
G16
Therapeutische positiebepaling
€ 30,86
G20
Beetregistratie intra-oraal
€ 61,72
G33
Aanbrengen front/hoektandgeleiding
€ 61,72
G62
Stabilisatieopbeetplaat
€ 166,65
G65
Indirect planmatig inslijpen
€ 339,48
G69
Beetbeschermingsplaat
€ 67,90
G71
Apparaat voor snurk- en slaapstoornissen (MRA)
€ 308,62
G72
Controlebezoek MRA
€ 30,86
G73
Reparatie MRA met afdruk
€ 49,38
G68
Reparatie stabilisatieopbeetplaat, met afdruk
€ 49,38
G21
Functieonderzoek Kauwstelsel
€ 111,10
G22
verlengd onderzoek OPD
€ 222,20
G23
Spieractiviteitsmeting en registratie
€ 98,76
G41
Consult OPD-therapie A (niet complex)
€ 64,81
G47
Evaluatie / herbeoordeling na OPD therapie A
€ 74,07
G43
Consult OPD-therapie B (complex)
€ 124,68
G44
Therapeutische injectie
€ 67,90
G46
Consult voor instructie apparatuur (eenmalig)
€ 49,38
G48
Evaluatie / herbeoordeling na OPD therapie B
€ 123,45
G74
Therapie mbv myofunctionele apparatuur
€ 130,24
G09
Occlusie analyse na meting m.b.v digitale apparatuur
€ 33,33

Chirurgische ingrepen (inclusief anesthesie) (H-codes)

H11
Trekken tand of kies
€ 46,29
H16
Trekken volgende tand of kies, in dezelfde zitting en hetzelfde kwadrant
€ 34,57
H21
Kosten hechtmateriaal
€ 6,29
H26
Hechten weke delen
€ 67,90
H35
Moeizaam trekken tand of kies, met mucoperiostale opklap
€ 74,07
H40
Corrigeren van de vorm van de kaak, per kaak
€ 55,55
H41
Verwijderen van het lipbandje of tongriempje
€ 37,03
H42
Wortelpuntoperatie, per tandwortel, zonder afsluiting
€ 74,07
H43
Wortelpuntoperatie, per tandwortel, met ante of retrograde afsluiting
€ 98,76
H44
Primaire antrumsluiting
€ 67,90
H50
Terugzetten/ terugplaatsen tand of kies, eerste element, exclusief wortelkanaalbehandeling
€ 61,72
H55
Terugzetten/ terugplaatsen tand of kies, buurelement, exclusief wortelkanaalbehandeling
€ 18,52
H59
Behandeling kaakbreuk, per kaak
€ 86,41
H60
Marsupialisatie
€ 86,41
H65
Primaire sluiting
€ 166,65
H70
Lappige fibromen, Schlotterkamm, tubercorrectie e.d., enkelzijdig per kaak
€ 86,41
H75
Lappige fibromen, Schlotterkamm, tubercorrectie e.d., dubbelzijdig per kaak
€ 166,65
H80
Alveolotomie torus, vergelijkbare praeprothetische botcorrecties, enkelzijdig per kaak
€ 117,27
H85
Alveolotomie torus, vergelijkbare praeprothetische botcorrecties, dubbelzijdig per kaak
€ 197,51
H90
Voorbereiding praktijkruimte ten behoeve van chirurgische verrichtingen vallend o
€ 61,72
H33
Hemisectie van een molaar
€ 74,07

Implantaten (J-codes)

J01
Initieel onderzoek implantologie
€ 68,48
J02
Verlengd onderzoek implantologie
€ 105,35
J03
Proefopstelling
€ 142,22
J05
Implantaatpositionering op grond van CT-scan
€ 47,41
J06
Vrijleggen foramen mentale
€ 31,61
J07
Toeslag kosten boren voor eenmalig gebruik of toeslag kosten inzetstukken van een Implant Removal Set voor eenmalig gebruik
Kostprijs
J08
Aanbrengen botvervangers in extractie wond
€ 21,07
J09
Ophoging bodem bijholte, eerste kaakhelft
€ 252,84
J10
Ophoging bodem bijholte, tweede kaakhelft in dezelfde zitting
€ 158,03
J11
Prepareren donorplaats
€ 142,22
J12
Kaakverbreding en/of verhoging per kaak
€ 152,76
J15
Kaakverbreding en/of verhoging per sextant
€ 89,55
J17
Aanvullende ophoging bodem bijholte
€ 136,96
J18
Ophoging bodem bijholte orthograad
€ 63,21
J19
Toeslag esthetische zone
€ 68,48
J20
Plaatsen eerste implantaat, per kaak
€ 240,73
J23
Plaatsen eerste tandvleesvormer (healing abutment)
€ 79,01
J26
Moeizaam verwijderen implantaat
€ 173,83
J27
Vervangen eerste implantaat
€ 240,73
J30
Bindweefseltransplantaat, per donorplaats
€ 110,62
J32
Verwijderen gefractureerd abutment/ occlusale schroef
€ 121,15
J33
Kosten implantaat (techniek)
€ 338,74
J41
Plaatsen elke volgende drukknop
€ 36,87
J42
Staaf tussen twee implantaten in dezelfde kaak
€ 215,97
J43
Elke volgende staaf tussen implantaten in dezelfde kaak
€ 68,48
J44
Plaatsen opbouw ten behoeve van implantaatkroon
€ 26,34
J50
Gelijktijdig plaatsen volledig kunstgebit en klikgebit
€ 542,55
J51
Onder-klikgebit
€ 352,92
J52
Boven-klikgebit
€ 352,92
J53
Omvorming klikgebit
€ 105,35
J54
Omvorming klikgebit bij staven tussen twee implantaten
€ 136,96
J55
Omvorming klikgebit bij staven tussen drie of vier implantaten
€ 158,03
J56
Omvorming klikgebit bij staven tussen meer dan vier implantaten
€ 184,36
J57
Toeslag vervangings- klikgebit op bestaande stegconstructie tussen twee implantaten
€ 89,55
J58
Toeslag vervangings- klikgebit op bestaande stegcontructie tussen drie of vier implantaten
€ 115,89
J59
Toeslag vervangings- klikgebit op bestaande stegcontructie tussen meer dan vier implantaten
€ 142,22
J60
Specifiek consult nazorg implantologie
€ 57,94
J61
Uitgebreid consult nazorg implantologie
€ 94,82
J70
Opvullen zonder staafdemontage
€ 147,49
J71
Opvullen met staafdemontage op twee implantaten
€ 184,36
J72
Opvullen met staafdemontage op drie of vier implantaten
€ 210,70
J73
Opvullen met staafdemontage op meer dan vier implantaten
€ 237,04
J74
Reparatie zonder staafdemontage
€ 57,94
J75
Reparatie met staafdemontage op twee implantaten
€ 110,62
J76
Reparatie met staafdemontage op drie of vier implantaten
€ 136,96
J77
Reparatie met staafdemontage op meer dan vier implantaten
€ 163,29
J80
Twee implantaten in de onderkaak voor een implantaatgedragen kunstgebit
€ 536,23
J97
Overheadkosten implantaten
€ 182,78
J98
Overheadkosten pre-implantologische chirurgie
€ 103,44
J28
Plaatsen volgend implantaat, per kaak
€ 99,56
J29
Plaatsen volgende tandvleesvormer (healing abutment)
€ 37,40
J36
Verwijderen implantaat
€ 34,77
J37
Vervangen volgend implantaat
€ 99,56
J34
Bepaling stabiliteit implantaat middels ISQ meting
€ 10,54
J78
Verwijderen en vervangen drukknop
€ 26,34
J35
Grondig submucosaal reinigen implantaat
€ 24,76
J39
Uitvoeren autotransplantaat
€ 183,84
J45
Plaatsen eerste drukknop
€ 126,42
J87
Tijdelijke kroon op immediaat geplaatst implantaat
€ 273,91
J88
Chirurgische behandeling peri-implantitis, per sextant (een zesde deel)
€ 183,84
J81
Verkrijgen en verwerken van bloed tot een regeneratief biomateriaal middels een venapunctie
€ 118,52

Preventieve mondzorg (M-codes)

M01
Preventieve voorlichting en/of instructie, per vijf minuten
€ 13,84
M02
Consult voor evaluatie van preventie, per vijf minuten
€ 13,84
M03
Gebitsreiniging, per vijf minuten
€ 13,84
M05
Niet restauratieve behandeling van caries in het melkgebit
€ 27,78
M32
Eenvoudig bacteriologisch of enzymatisch onderzoek
€ 18,52
M30
Behandeling van gevoelige tandhalzen en (preventief) toedienen medicament
€ 6,17
M40
Fluoridebehandeling
€ 15,43
M61
Mondbeschermer
€ 27,78
M80
Behandeling van witte vlekken, eerste element
€ 53,70
M81
Behandeling van witte vlekken, volgend element
€ 29,63

Kunstgebitten (P-codes)

P062
Opvullen volledig kunstgebit, indirect, per kaak
€ 87,03
P063
Opvullen volledig kunstgebit, direct, per kaak
€ 87,65
P060
Tissue conditioning volledig kunstgebit, per kaak
€ 43,21
P068
Reparatie volledig kunstgebit, zonder afdruk, per kaak
€ 18,52
P069
Reparatie volledig kunstgebit, met afdruk, per kaak
€ 49,38
P001
Gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars, 1-4 elementen
€ 92,59
P002
Gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars, 5-13 elementen
€ 185,17
P041
Toeslag voor individuele afdruk bij gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars
€ 30,86
P042
Toeslag voor beetregistratie met specifieke apparatuur
€ 61,72
P047
Toeslag voor gegoten anker bij gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars
€ 18,52
P020
Volledig kunstgebit bovenkaak
€ 185,17
P021
Volledig kunstgebit onderkaak
€ 246,89
P046
Toeslag voor elk element bij een overkappingskunstgebit
€ 49,38
P022
Volledig kunstgebit boven- en onderkaak
€ 401,20
P048
Toeslag voor maken precisiekoppeling per koppeling of staafhuls
€ 92,59
P049
Toeslag voor aanbrengen telescoopkroon met precisiekoppeling
€ 61,72
P003
Frame kunstgebit, 1-4 elementen
€ 253,07
P004
Frame kunstgebit, 5-13 elementen
€ 345,65
P040
Toeslag voor Individuele afdruk bij volledig kunstgebit
€ 66,66
P045
Toeslag immediaat kunstgebit
€ 15,43
P043
Toeslag voor frontopstelling of beetbepaling in aparte zitting
€ 37,03
P023
Noodkunstgebit
€ 123,45
P064
Opvullen gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars of framekunstgebit, indirect, per kaak
€ 75,92
P065
Opvullen gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars of framekunstgebit, direct, per kaak.
€ 79,01
P061
Tissue conditioning gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars of framekunstgebit, per kaak
€ 43,21
P070
Reparatie gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars of framekunstgebit, zonder afdruk, per kaak.
€ 18,52
P067
Planmatig inslijpen bestaand kunstgebit
€ 30,86
P066
Opvullen overkappingskunstgebit op natuurlijke pijlers zonder staafdemontage, per kaak
€ 172,83
P072
Uitbreiding gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars of frame kunstgebit met element(en) tot volledig kunstgebit, met afdruk, per kaak
€ 49,38
P071
Reparatie en/ of uitbreiding gedeeltelijk kunstgebit van kunsthars of framekunstgebit, met afdruk , per kaak
€ 49,38
P044
Toeslag zeer ernstig geslonken kaak, per kaak
€ 83,33

Kronen en bruggen (R-codes)

R91
Wortelkap met stift
€ 154,31
R08
Eenvlaks composiet inlay
€ 74,07
R09
Tweevlaks composiet inlay
€ 141,96
R10
Drievlaks composiet inlay
€ 185,17
R11
Eenvlaksinlay
€ 111,10
R12
Tweevlaksinlay
€ 172,83
R13
Drievlaksinlay
€ 246,89
R14
Toeslag voor extra retentie bij het plaatsen van indirecte restauraties
€ 30,86
R24
Kroon op natuurlijk element
€ 271,58
R29
Confectiekroon
€ 55,55
R31
Opbouw plastisch materiaal
€ 61,72
R32
Gegoten opbouw, indirecte methode
€ 61,72
R33
Gegoten opbouw, directe methode
€ 123,45
R40
Eerste brugtussendeel
€ 185,17
R45
Toeslag bij een conventionele brug voor elk volgende brugtussendeel in hetzelfde tussendeel
€ 92,59
R49
Toeslag voor brug op vijf- of meer pijlerelementen
€ 154,31
R50
Metalen fixatiekap met afdruk
€ 30,86
R55
Gipsslot met extra afdruk
€ 30,86
R60
Plakbrug zonder preparatie
€ 123,45
R61
Plakbrug met preparatie
€ 185,17
R65
Toeslag bij een plakbrug voor elk volgende brugtussendeel in hetzelfde tussendeel
€ 43,21
R66
Toeslag bij een plakbrug voor elke volgende bevestiging boven het aantal van twee
€ 24,69
R70
Toeslag voor kroon onder bestaand frame-anker
€ 67,90
R71
Vernieuwen porseleinen schildje, reparatie metalen/porseleinen kroon in de mond
€ 67,90
R74
Opnieuw vastzetten niet plastische restauraties
€ 24,69
R75
Opnieuw vastzetten plakbrug
€ 61,72
R76
Toeslag voor gegoten opbouw onder bestaande kroon
€ 30,86
R77
Moeizaam verwijderen van oud kroon- en brugwerk per (pijler)element
€ 30,86
R78
Schildje van keramiek of kunststof, zonder preparatie
€ 74,07
R79
Schildje van keramiek of kunststof, met preparatie
€ 123,45
R80
Tijdelijk kroon- en brugwerk, eerste tand of kies
€ 30,86
R85
Tijdelijk kroon- en brugwerk, volgende tand of kies
€ 12,34
R90
Gedeeltelijk voltooid werk Naar gelang het stadium waarin de tandheelkundige werkzaamheden verkeren.
Kostprijs
R34
Kroon op implantaat
€ 246,89

Tandvleesbehandelingen (T-codes)

T012
Onderzoek van het tandvlees met parodontiumstatus
€ 179,00
T021
Grondig reinigen wortel, complex
€ 33,33
T022
Grondig reinigen wortel, standaard
€ 24,69
T032
evaluatie initiele behandeling/chirurgie of herbeoordeling met paradontiumstatus
€ 111,10
T033
Bespreken vervolgtraject na evaluatie of herbeoordeling
€ 67,90
T042
Consult parodontale nazorg
€ 93,82
T043
Consult parodontale nazorg
€ 124,68
T044
Complex consult parodontale nazorg
€ 166,04
T163
Toepassing lokaal medicament
€ 66,66
T070
Flapoperatie tussen 2 elementen
€ 200,60
T072
Flapoperatie uitgebreid, per sextant (één zesde deel)
€ 370,34
T073
Directe post-operatieve zorg, eerste zitting
€ 61,72
T074
Directe post-operatieve zorg, volgende zitting
€ 166,04
T076
Tuber- of retromolaarplastiek
€ 77,15
T121
Kroonverlenging per element
€ 200,60
T122
Kroonverlenging per sextant
€ 370,34
T151
Directe post-operatieve zorg, eerste zitting
€ 61,72
T152
Directe postoperatieve zorg, volgende zitting
€ 166,04
T161
Bacteriologisch onderzoek ten behoeve van tandvleesbehandeling
€ 43,21
T162
Behandeling tandvleesabces
€ 83,33
T164
(Draad)Spalk
€ 24,69
T165
Uitgebreide Voedingsanalyse
€ 61,72
T101
Tuber of retromolaarplastiek
€ 108,02
T102
Tandvleescorrectie, per element
€ 58,64
T103
Tandvleescorrectie, per sextant ( een zesde deel)
€ 154,31
T111
Aanbrengen parodontaal regeneratiemateriaal voor botherstel als zelfstandige verrichting, per sextant (een zesde deel)
€ 370,34
T112
Aanbrengen parodontaal regeneratiemateriaal voor botherstel als niet-zelfstandige verrichting, gelijktijdig met flapoperatie in hetzelfde sextant (een zesde deel), per element
€ 123,45
T113
Operatieve verwijdering van regeneratiemateriaal
€ 200,60
T142
Recessie bedekking met verplaatste lap
€ 370,34
T071
Flapoperatie per sextant
€ 308,62
T141
Tandvleestransplantaat
€ 117,27

Maken en/of beoordelen foto’s (X-codes)

X10
maken en beoordelen kleine rontgenfoto
€ 17,28
X21
Maken en beoordelen kaakoverzichtsfoto
€ 74,07
X22
Maken en beoordelen kaakoverzichtsfoto t.b.v. implantologie in de tandeloze kaak
€ 74,07
X24
Maken en beoordelen schedelfoto
€ 33,33
X25
Maken en beoordelen meerdimensionale kaakfoto
€ 209,86
X26
Beoordelen meerdimensionale kaakfoto
€ 61,72
X11
Beoordelen kleine röntgenfoto
€ 12,96
X23
Beoordelen kaakoverzichtsfoto
€ 27,16
X34
Beoordelen schedelfoto
€ 24,69

Nota's

In verband met de efficiëntie van onze praktijkvoering ontvangt U uw rekening van Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een (digitale) rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

 

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

Als uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw rekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft betaalt u aan Infomedics. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan alles aan Infomedics en controleer daarna of u de rekening nog kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

 

U krijgt uw rekening voortaan digitaal

U ontvangt van Infomedics een e-mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is. Belangrijk dus om uw actuele e-mailadres aan ons door te geven. Daarnaast hebben wij uw mobiele nummer nodig. U ontvangt van Infomedics een sms-code om uw rekening te kunnen openen. Zo zorgt Infomedics ervoor dat uw gegevens goed beschermd blijven.

 

Hieronder ziet u hoe het precies werkt:

 

 

Wilt u uw rekening liever per post blijven ontvangen? Geef dit dan aan ons door tijdens uw volgende bezoek.

 

 

Regel het online!

Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Status van uw betaling controleren
    Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul de omschrijving (cijferreeks) in die op rekening staat en controleer of uw rekening is betaald. Als dit niet het geval is kunt u direct betalen via iDEAL.
  • Hulp bij betaling van uw rekening

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u kosteloos uitstel van betaling aanvragen. Ook kunt u een betalingsregeling treffen. Verder vindt u online meer informatie over het Infomedics Betaalplan.

  • Veelgestelde vragen bekijken

Als u een vraag heeft, kunt u het antwoord daarop meestal vinden onder veelgestelde vragen. Anders kunt u altijd contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics.

 

Heeft u toch nog een vraag? Bel dan met de Servicedesk van Infomedics op telefoonnummer 036 – 20 31 900 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur).

 

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics doet er alles aan om uw gegevens maximaal te beveiligen, uiteraard voldoen zij aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. Informatie over hoe Infomedics omgaat met de bescherming van privacygevoelige informatie vindt u op www.infomedics.nl.   

 

Betalingsvoorwaarden Infomedics

In opdracht van ons verstuurt en incasseert Infomedics rekeningen voor de zorg die u heeft gehad. Infomedics voldoet hierbij uiteraard aan alle (privacy) wet- en regelgeving, zowel de regels die van toepassing zijn op ons als zorgaanbieder, als aan de regels die vanuit de wet gelden voor Infomedics.

 

Wat zijn de belangrijkste betalingsvoorwaarden van uw rekening van Infomedics?

  • Infomedics mag, als dit mogelijk is, uw rekening declareren bij uw zorgverzekeraar. U ziet een eventuele vergoeding altijd terug op de rekening.
  • Infomedics verwacht dat u de rekening betaalt vóór de vervaldatum zoals vermeld op de rekening.
  • Als u de rekening niet voor de vervaldatum heeft betaald, dan bent u in verzuim zonder dat daarvoor een nadere ingebrekestelling is vereist. Omdat u het uiteraard vergeten kunt zijn, krijgt u een herinnering waarbij u wordt gevraagd de rekening alsnog te voldoen, binnen 15 dagen nadat u deze heeft ontvangen. Mocht de betaling binnen deze gestelde datum uitblijven, dan brengt Infomedics rente en incassokosten in rekening.
  • Infomedics mag uw betaling eerst in mindering brengen op de incassokosten, vervolgens op de in rekening gebrachte rente en tenslotte op het oorspronkelijke bedrag van uw rekening.
  • Houd er rekening mee dat, wanneer u een klacht indient of zich inschrijft bij een andere zorgaanbieder, uw rekening uiteindelijk nog steeds betaald moet worden. Uw betalingsverplichting kan hierdoor niet worden opgeschort.

Privacy

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Tandheelkundig Centrum De Drietand streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. In deze privacy- en cookieverklaring informeren wij u over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan.

Categorieën persoonsgegevens

Door het gebruiken van de website en de daarop beschikbare diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat gebeurt ook bij ons in de praktijk in het kader van de uitvoering van de behandelovereenkomst. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Afhankelijk van de dienst die u gebruikt kunnen wij de volgende gegevens verzamelen:

  • AW gegevens
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • BSN
  • E-mailadres
  • Telefoonnummers
  • Gegevens betreffende uw gezondheid
  • De naam van uw zorgverzekeraar
  • De naam van uw andere zorgverleners
  • Tijdstip van uw afspraak
  • Betalingsgegevens


Grondslag voor gegevensverwerking

Wij mogen alleen rechtmatig persoonsgegevens van u verwerken als wij dat doen op basis van een juridische grondslag. Wij verwerken uw persoonsgegevens omdat dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst tussen u en ons, zoals neergelegd in artikel 6 lid 1 sub b van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken voor een ander gerechtvaardigd belang, zoals het informeren van onze patiënten over actualiteiten of wijzigingen in onze dienstverlening. Deze grondslag is neergelegd in artikel 6 lid 1 sub f van de AVG.

Doeleinden gegevensverwerking

De persoonsgegevens die door ons worden verzameld, worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Het aanmaken van uw account om u bij de praktijk in te schrijven
  • Het inloggen op uw account
  • Het bijhouden van uw medisch dossier
  • Het maken van een zorgplan
  • Het inplannen van een afspraak
  • Het uitvoeren van een behandeling
  • Het factureren van uitgevoerde behandelingen
  • Het bijhouden van door u aangegeven voorkeuren
  • Het versturen van een Nieuwsbrief
  • Het versturen van begrotingen
  • Het versturen van verwijsbrieven
  • Het verbeteren van onze dienstverlening
  • Het uitvoeren van overige, door u gevraagde


Verstrekking van uw persoonsgegevens aan derden

Wij verstrekken uw persoonsgegevens in beginsel alleen aan derde partijen indien u daar zelf toestemming voor heeft gegeven. Gegevensverstrekking zonder uw toestemming vindt plaats indien dat noodzakelijk is om de overeenkomst tussen u en ons uit te kunnen voeren of een wettelijke verplichting ons dat voorschrijft.

Bewaartermijnen

Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de in deze privacy- en cookieverklaring beschreven doeleinden, tenzij dat nodig is op grond van een wettelijke verplichting. Voor het bewaren van uw medische gegevens hanteren wij de wettelijke bewaartermijn van 15 jaar uit de Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst. Naast de WGBO houden we indien nodig ook rekening met bewaartermijnen die voortvloeien uit andere wetgeving. Voor betaalgegevens hanteren we de wettelijke termijn van 7 jaar

Beveiligingsmaatregelen

Om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen hebben wij passende beveiligingsmaatregelen getroffen. De praktijk gebruikt een informatiebeveiligingssysteem dat voldoet aan de eisen van NEN 7510:2011 en binnen de praktijk is er een privacy beleid opgesteld en geïmplementeerd.

Verwijzingen naar websites van derden (via hyperlinks)

Om u van dienst te zijn hebben wij op onze websites verwijzingen opgenomen naar websites van derden. Wij maken u er graag op attent dat wanneer u deze websites bezoekt, de voorwaarden uit de privacy verklaringen van deze derden van toepassing zijn. Wij raden u aan om de privacy verklaringen van deze websites te lezen voordat u daar verder gebruik van maakt.

Uw rechten

Wanneer u persoonsgegevens aan ons heeft verstrekt, heeft u verschillende rechten die u kunt uitoefenen. Zo heeft u recht op inzage, rectificatie en het wissen van uw gegevens. Ook kunt u ons verzoeken om uw gegevens aan u of een andere partij over te dragen of om de gegevensverwerking te beperken. Het staat u daarnaast vrij om bezwaar te maken tegen een verwerking van uw gegevens. U kunt bovendien uw toestemming voor de gegevensverwerking altijd in te trekken. U kunt uw verzoek bij ons kenbaar maken door ons een e-mail te sturen aan administratie@dedrietand.nl. Wij streven ernaar om binnen 14 werkdagen op uw verzoek te reageren.

Klacht indienen bij de Autoriteit persoonsgegevens

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan, dan kunt u een klacht hierover indienen bij de Autoriteit persoonsgegevens. De contactgegevens van de Autoriteit persoonsgegevens vindt u hier: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik- persoonsgegevens

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Deze wijzigingen zullen via onze praktijkwebsite bekend worden gemaakt. Wij raden u daarom aan om deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Onze contactgegevens

Heeft u nog vragen of opmerkingen na het lezen van deze privacy- en cookieverklaring? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens: administratie@dedrietand.nl t.n.v. mevr. J. Austen