WERKWIJZE

U krijgt uw eigen tandarts

U en uw gebit zijn uniek. Daarom wordt u in onze praktijk altijd door uw eigen tandarts geholpen, die – net als al onze medewerkers – gediplomeerd is in tandzorg. Hij of zij weet wat u belangrijk vindt, welke behandeling u wenst en welke mondzorg u nodig heeft. Dit zijn de ingrediënten voor een langdurige relatie waarin u zich prettig voelt en wij u het best kunnen helpen.

Uw eerste afspraak bij de tandarts

Tijdens de eerste afspraak maakt u kennis met uw tandarts. Samen bespreekt u uw algemene gezondheid, eventuele klachten en uw persoonlijke wensen. Vervolgens krijgt u een uitgebreid mondonderzoek, waarbij uw gebit, tandvlees en slijmvliezen worden bekeken. Omdat niet alles met het blote oog te zien is, maken wij tijdens uw eerste bezoek ook röntgenfoto’s van uw gebit. Met deze foto’s kan de tandarts niet alleen tussen uw tanden en kiezen kijken, maar ook de stand van de wortels van uw tanden en kiezen en de gezondheid van het kaakbot beoordelen. Aan het einde van deze grondige evaluatie van uw gebit overlegt uw tandarts met u over de status van uw gebit, eventuele behandelingen en het bijbehorende kostenplaatje, waarna u samen de vervolgstappen bepaalt.

Wanneer u een vervolgafspraak nodig heeft voor uw gebit

Soms vraagt uw gebit wat meer onderzoek voor het bepalen van de juiste behandeling. In dat geval maakt uw tandarts in een vervolgafspraak modellen en kleurenfoto’s van uw gebit. Nadat deze grondig zijn bestudeerd, bespreken wij de mogelijke behandelingen met u.

Afspraak voor een mooi en gezond gebit

Wenst u ook een mooi en gezond gebit? Dan bent u bij Tandheelkundig Centrum de Drietand aan het juiste adres. Bezoekt u onze praktijk voor het eerst? Dan kunt u zich alvast online inschrijven als nieuwe cliënt. Wij nemen dan snel contact met u op om uw eerste afspraak in te plannen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch contacteren via nummer 043 321 02 06.

Bent u al cliënt bij de Drietand? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak via onze webagenda voor uw periodieke controle. Wenst u een andere behandeling, bel of mail ons dan even voor een afspraak, via telefoonnummer 043 321 02 06 of per mail via info@dedrietand.nl.

PLANETENHOF 26A

6215 TW MAASTRICHT

TEL 043 321 02 06

FAX 043 325 64 75

INFO@DEDRIETAND.NL